Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль пообіцяв до осені 2020 року мінімум на 30% оновити кадровий склад Державної митної служби

13 травня 2020 року прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв до вересня 2020 року мінімум на 30% оновити кадровий склад Державної митної служби.
Не виконано
Сказано 13 травня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dshmyhal/posts/149860133247865
  • Лист Держмитслужби від 2 грудня 2020 року
  • запит редакції

Результат

Отримати відповідь від Держмитслужби вдалося лише з другого разу. У відповідь на запит редакції: «Яка загальна кадрова чисельність Держмитслужби була станом на 1 вересня 2020 року? Скільки працівників пройшли процедуру переатестації та залишилися в структурі Держмитслужби? Скільки працівників не пройшли процедуру переатестації та не залишилися в структурі Держмитслужби?», – у Держмитслужбі повідомили, що тестування посадових осіб митних органів планується здійснити протягом одного року. Станом на початок грудня посадові особи територіальних органів Держмитслужби вказану процедуру тестування не проходили. Обіцянці присвоєно статус «не виконано».

Варто зазначити, що в джерелі обіцянки відсутні наголоси, що оновлення відбудеться саме в апараті головного управління чи в територіальних органах, саме тому верифікацію було застосовано до всього складу працівників.