Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Криклій запевнив, що до кінця 2020 року реконструкція автошляху Н-14 "Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв" буде завершена

8 травня 2020 року міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що до кінця 2020 року реконструкція автошляху Н-14 "Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв" буде завершена.
Виконано
Сказано 8 травня 2020 р.

Джерело

  • https://t.me/vladyslavkryklii/127
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3139856-na-mikolaivsini-vidremontuvali-odnu-z-najgirsih-dorig-ukraini.html

Результат

Враховуючи те, що станом на листопад 2020 року реконструкція автошляху Н-14 "Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв" була повністю завершена, обіцянка отримала статус "виконано".

20 листопада 2020 року було відновлено рух транспорту на капітально відремонтованій трасі Н-14 "Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв". "Ремонтувати трасу передбачалося протягом трьох років, але ми впоралися за рік. При цьому якість робіт на дуже високому рівні, так як фахівці Служби автодоріг та я особисто постійно здійснювали контроль якості виконаних робіт від основи до покриття дороги. Щоб захистити трасу від перевантажень вже скоро перед Миколаєвом буде встановлено автоматичний ваговий контроль WIM для зважування в русі", - зазначив голова Служби автодоріг Владислав Невеселий.