Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бондаренко пообіцяла запровадити в Луганську систему "електронної черги" в дитячі садки

Олена Бондаренко на прес-конференції на телекомпанії ЛОТ повідомила, що в Луганську буде перейнятий досвід Дніпропетровської області щодо влаштування дітей у дитсадки шляхом впровадження електронного обліку вільних місць у дитячих садках. "У нас виникає питання дитячих садків. Знову ж таки ситуація по Україні не однорідна. Є успішні області, які для себе цю проблему закрили на 100%. Наприклад - Дніпропетровська. Вони запровадили, завдяки ініціативі губернатора Олександра Юрійовича Вілкула, електронну систему обліку вільних місць у дитячих садках. І вже немає можливості, наприклад, керівництву дитячих садків когось із батьків обманювати, що в мене місць немає, приходьте пізніше. Таку систему ми запропонували Володимиру Миколайовичу Пристюку (Голові Луганської облдержадміністрації - ред.) і він готовий найкращий досвід перейняти для того, щоб у Луганську закрити цю проблему", - заявила народний депутат (фрагмент 04:07-04:41 у ролику викладено на YouTube 19 жовтня 2012 року).
Виконано
Сказано 18 жовтня 2012 р.

Джерело

  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qUvMuxEURYY
  • http://lugmetodcenter.at.ua/index/ehlektronnaja_ochered_v_detskij_sad/0-69
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html

Результат

З 1 серпня 2013 року в Луганську працює «Електронна реєстрація в дошкільні навчальні заклади», згідно з якою з 2014 року діти будуть прийматися в дитячі сади.

27 серпня 2014 Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради України сьомого скликання. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначені на 26 жовтня 2014 року.