Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Стріхарський пообіцяв ініціювати кримінальну справу щодо можливих протиправних дій лісничого

23 січня 2020 року народному депутату України Андрію Стріхарському, під час зустрічі з виборцями Катеринопільського району, було повідомлено про можливі протиправні дії лісничого, які стосуються незаконної вирубки дерев, а також місцеву поліцію, яка, можливо, ці дії покриває. "Факти дайте мені, коротенько опис. Зареєструємо кримінальну справу, нехай тоді правоохоронці розбираються", – прокоментував депутат цю ситуацію (відео 1:09:22 по 1:09:31).
Не виконано
Сказано 23 січня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/juj3LK0IiL4?t=4162
  • https://viche.ck.ua/katerynopilshchyna/u-katerynopoli-narodnogo-obranczya-zasypaly-zapytannyamy-ta-propozycziyamy/
  • strikharskyy@rada.gov.ua

Результат

24 листопада 2020 року народний депутат України Андрій Стріхарський надав відповідь щодо обіцяного, у якій заявив, що не знає про яку саме інформацію йде мова, щодо якого саме лісничого, від кого саме мала надійти інформація.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки народний депутат не зареєстрував кримінальної справи та не оприлюднив інформацію про те, що йому не були надані факти та опис справи, про яку оголосили під час зустрічі з виборцями Катеринопільського району.

Відповідно до пункту 2.3.3.2 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло" статус обіцянки може бути змінено при повторному перегляді у тому разі, якщо зобов'язання будуть реалізовані.