Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує добудувати школу № 74 у смт Рудно до кінця 2020 року

26 травня 2020 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що планує добудувати школу № 74 у смт Рудно до кінця поточного року. "Рудно - це Львів, але на своїх завжди бракує часу, тому сьогодні всі учасники процесу домовились, що цього року ця школа отримає нові приміщення, де ми зараз є. До кінця цього року діти вже будуть тут, щоб такий на Миколая зробити якісний подарунок, тоді всі будуть вчитись в одну зміну", - сказав мер.
Не виконано
Сказано 26 травня 2020 р.

Джерело

  • https://city-adm.lviv.ua/news/society/education/279148-do-kintsia-roku-lviv-planuie-dobuduvaty-shkolu-v-smt-rudno
  • https://city-adm.lviv.ua/news/society/education/282093-misto-dobudovuie-korpus-v-shkoli-74-shcho-v-rudnomu-ta-stvoryt-tut-iakisnu-sportyvnu-infrastrukturu

Результат

Станом на 13 жовтня 2020 року тривають роботи з будівництва нового корпусу школи №74, який вже цього навчального року зможе відкритись для учнів навчального закладу.

Міський голова Андрій Садовий стверджує, що добудовано школу буде вже весною 2021 року.

"До листопада тут мають прокласти теплотрасу, після чого можна буде почати проводити роботи всередині. Плануємо, щоб до кінця весни цей корпус був повністю завершений, і в квітні-травні тут можна буде почути дитячий сміх",- зазначив він.

Оскільки міський голова Андрій Садовий визнав, що роботи з добудови школи №74 у смт Рудно не встигнуть завершити у 2020 році, то обіцянка отримує статус "не виконано".