Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Національної поліції України

Клименко у 2020 році планує запровадити електронний кабінет дільничного офіцера поліції

30 січня 2020 року голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що у 2020 році планує запровадити електронний кабінет дільничного офіцера поліції. «На часі повноцінний запуск мобільного додатку «My Pol». Окрім того у 2020 році плануємо запровадити ще 9 інформаційних підсистем. В тому числі кабінет дільничного офіцера поліції, електронна розшукова справа, електронний моніторинг, облік кривдників, затриманих, та відділ «custody records», – заявив Клименко (відео 37:56).
Не виконано
Сказано 30 січня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/1PhOEk3jT7Q?t=2276
  • Лист Нацполіції

Результат

Враховуючи те, що у 2020 році не було запроваджено електронний кабінет дільничного офіцера поліції, обіцянка отримала статус «не виконано».

Відповідно до листа Національної поліції України від 17 січня 2022 року, за пунктом 11 пріоритету плану основних заходів Нацполіції на 2022 рік та в рамках цифровізації поліцейської діяльності, з метою підвищення координації в службовій діяльності дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади проводяться роботи з розробки складових та впровадження в експлуатацію базових сервісів інформаційної підсистеми «Електронний кабінет дільничного офіцера поліції» системи «Інформаційний портал Нацполіції України».

Станом на сьогодні лише одна із підсистем вищевказаної системи працює в тестовому режимі.