Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Національної поліції України

Клименко у 2020 році, в рамках цифровізації, планує запустити 9 «інформаційних підсистем»

30 січня 2020 року голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що у 2020 році планує запустити 9 «інформаційних підсистем». «На часі повноцінний запуск мобільного додатку «My Pol». Окрім того у 2020 році плануємо запровадити ще 9 інформаційних підсистем. В тому числі кабінет дільничного офіцера поліції, електронна розшукова справа, електронний моніторинг, облік кривдників, затриманих, та відділ «custody records»», – заявив Клименко (відео 37:56).
Не виконано
Сказано 30 січня 2020 р.

Джерело

  • // https://youtu.be/1PhOEk3jT7Q?t=2276
  • Лист Нацполіції

Результат

Враховуючи те, що протягом 2020 року у системі «Інформаційний портал Національної поліції України» було впроваджено в експлуатацію або дослідну експлуатацію лише 6 інформаційних підсистем, обіцянка отримала статус «не виконано».

Відповідно до листа Національної поліції України від 2 серпня 2021 року, упродовж 2020 року у системі «Інформаційний портал Національної поліції України» було впроваджено в експлуатацію наступні інформаційні підсистеми:

- «Атріум»;

- «Слід»;

- «ДТП».

Також у зазначений період впроваджено в дослідну експлуатацію наступні інформаційні підсистеми:

- «Custody Records»;

- «Об'єкт дозвільної системи»;

- «Тимчасовий заборонний припис».

Загалом у 2020 році у системі «Інформаційний портал Національної поліції України» було впроваджено в експлуатацію або дослідну експлуатацію лише 6 інформаційних підсистем.