Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Петров обіцяє збудувати внутрішні вбиральні в школах Ужгородського району до вересня 2020 року

16 травня 2020 року голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров пообіцяв збудувати внутрішні вбиральні в школах Ужгородського району до вересня поточного року “До вересня у школах району мають бути збудовані внутрішні вбиральні. Є відповідна програма. Діти повинні отримати те, на що заслуговують - нормальні, якісні умови під час навчального процесу”, - зазначив голова ОДА.
Не виконано
Сказано 16 травня 2020 р.

Джерело

  • https://carpathia.gov.ua/novyna/oleksiy-petrov-perebuvav-iz-robochoyu-poyizdkoyu-v-uzhgorodskomu-rayoni-0
  • https://transkarpatia.net/transcarpathia/economic/128692-zakarpatska-oda-na-zakarpatt-za-mlyon-dolarv-pobuduiut-28-shklnih-tualetv.html
  • Лист Ужгородської міської ради від 1 жовтня 2020 року

Результат

Оскільки завершити облаштування внутрішніх вбиралень у школах Ужгородського району не встигли до вересня 2020 року, як те обіцяв голова ОДА Олексій Петров, то публікація отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 13 червня 2020 року планується збудувати 28 шкільних туалетів. Облдержадміністрація відібрала об'єкти, які будуть профінансовані коштом державної освітньої субвенції. Вартість робіт 26 млн гривень.

1 жовтня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що цьогоріч було облаштовано вбиралень у 8 школах Ужгородського району. Наразі тривають роботи з облаштування ще у 4 школах. Завершити їх планується до кінця поточного року.