Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Качура пообіцяв відкрити доступ громадянам до заробітних плат керівників Укрпошти та Нафтогазу

6 травня 2020 року народний депутат України Олександр Качура пообіцяв добитись, щоб громадяни України знали посадовий оклад керівництва Укрпошти та Нафтогазу, членів наглядових рад та керівників акціонерних товариств. "Я звертаюсь до керівника Укрпошти Смілянському, до керівника Нафтогазу України Коболєву. Опублікуйте добровільно розміри заробітних плат ваших, членів наглядових рад, керівників ваших акціонерних товариств. Інакше, мені доведеться отримувати рішення судів, відкривати кримінальні провадження, звертатись до вас через ЗМІ. Все таємне у будь-якому разі стає явним. Я доб'юсь, щоб всі громадяни України, ваші роботодавці, знали за що і скільки ви отримуєте", - заявив він (відео 15:00-15:36).
Виконано
Сказано 6 травня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=Iiz59_vXx8c&feature=youtu.be
  • https://www.youtube.com/watch?t=148&v=QCkiFr5Sdf4&feature=youtu.be&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BBZIK
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15193

Результат

25 січня 2021 року Олександр Качура заявив, що Коболєв (голова правління НАК "Нафтогаз України" з 26 березня 2014 року) пише у відповідь на депутатське звернення, що його премія це інтимна інформація (відео).

29 січня 2021 року Олександр Качура підтримав ухвалення за основу проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості інформації про розмір оплати праці в державних компаніях (№3952).

8 вересня 2021 року депутати ухвалили у другому читанні законопроєкт №3952. Олександр Качура голосував "за". Обіцянка отримує статус "виконано".