Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко обіцяє відремонтувати ділянку від площі 700-річчя до вулиці Чигиринської у 2020 році

29 квітня 2020 року міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пообіцяв у цьому році відремонтувати ділянку від площі 700-річчя до вулиці Чигиринської, де здійснювався ремонт напірного колектору. "Ми визначили перелік вулиць, які будемо цього року ремонтувати середнім поточним ремонтом. Починаємо від площі 700-річчя до вулиці Чигиринської, там, де здійснювався ремонт напірного колектору", - зазначив мер.
Виконано
Сказано 29 квітня 2020 р.

Джерело

  • https://novadoba.com.ua/61527-anatoliy-bondarenko-vid-cogo-karantynu-my-budemo-vidkhodyty-ekonomichno-sche-blyzko-dvokh-rokiv.html
  • Лист Черкаської міської ради від 10 листопада 2020 року

Результат

10 листопада 2020 року Черкаська міська рада повідомила, що роботи з реконструкції колектора проводились по вулиці Гоголя, на ділянці від вулиці Різдвяної до вулиці Чигиринської. Перехід через вулицю Добровольського (яка йде від площі 700-річчя до вулиці Чигиринської) виконувався закритим способом, без руйнування асфальту проїжджої частини. Відновлювальні роботи потрібно провести було лише на перехресті вулиць Гоголя-Добровольського і вони виконані в повному обсязі.