Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Криклій пообіцяв спільно з бізнесом доопрацювати до другого читання законопроєкт "Про внутрішній водний транспорт"

24 квітня 2020 року міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що спільно з бізнесом доопрацює до другого читання законопроєкт "Про внутрішній водний транспорт".
Виконано
Сказано 24 квітня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/vladyslav.kryklii/posts/2954481044641748
  • https://mtu.gov.ua/news/31884.html
  • https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-obgovoriv-zakonoproekt-pro-vodnij-transport-z-62885
  • Лист прес-служби від 26 серпня 2020 року

Результат

17 травня 2020 року міністр інфраструктури України Владислав Криклій разом з Головою Представництва ЄС в Україні, послом Матті Маасікасом, головою Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури Юрієм Кісєльом та головою підкомітету з питань річкового транспорту Артемом Ковальовим обговорив розробку закону "Про внутрішній водний транспорт".

26 серпня в прес-службі Мінінфраструктури повідомили, що такі зустрічі відбулися. Для розв'язання спірних питань Мінінфраструктури проведено зустрічі з представниками бізнесу. За результатами обговорення знайдено компромісні рішення щодо більшості зауважень, зокрема щодо висловлених через EBA та ACC. Відповідні коментарі передано представникам Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури та обговорюються у встановленому порядку. Враховуючи цю інформацію, обіцянці присвоєно статус «виконано».