Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Генеральний прокурор України

Венедіктова пообіцяла найближчим часом оголосити конкурс на керівника Управління з розслідування «справ Майдану» з врахуванням досвіду розслідування таких справ

25 лютого 2020 року т. в. о. Директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедіктова пообіцяла оголосити найближчим часом конкурс на керівника Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках, серед критеріїв відбору буде досвід кандидата у розслідуванні «справ Майдану».
Архів
Сказано 25 лютого 2020 р.

Джерело

  • https://dbr.gov.ua/news/dbr-zapochatkovue-schomisyachni-zvitni-zustrichi-z-rodinami-geroiv-nebesnoi-sotni-ta-poranenimi-na-maydani
  • Лист ДБР від 16 червня 2020 року

Результат

Відповідно до листа ДБР від 16 червня 2020 року, конкурс на посаду керівника Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв'язку з масовими протестами у 2013-2014 роках, оголошено відповідно до наказу ДБР від 15.05.2020 № 194. Кваліфікаційні вимоги та критерії професійної придатності для зайняття вищезгаданої посади затверджено наказом ДБР від 15.05.2020 № 193, де зазначено, що перевагою є досвід розслідування злочинів проти нацбезпеки.

Конкурс на керівника Управління з розслідування «справ Майдану» був оголошений після того, як Ірину Венедіктову призначили Генеральним прокурором. Оскільки заявлений умовний термін – «найближчим часом», на той момент не закінчився, тому публікацію перенесено до розділу «архів».