Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Член Комітету з питань транспорту та інфраструктури

Бондарєв пообіцяв, що фракція не голосуватиме за земельний законопроект у другому читанні

2 грудня 2019 року народний депутат України Костянтин Бондарєв пообіцяв, що фракція не голосуватиме за земельний законопроект у другому читанні. На запитання ведучої, що робитиме фракція, якщо все ж таки знайдуться голоси за земельний закон в другому читанні, депутат запевнив, що фракція за нього не голосуватиме. "Ми точно не будемо це підтримувати, ми будемо вимагати провести референдум", - запевнив нардеп (відео 46:17).
Виконано
Сказано 2 грудня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/UY4dXk_gr-k?t=2767
  • https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5095

Результат

31 березня 2020 року ВРУ прийняла законопроект №2178-10 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.

Законопроектом передбачено відкриття ринку землі у декілька етапів. Право власності на землю сільськогосподарського призначення після проходження усіх етапів матимуть громадяни України, юридичні особи, які зареєстровані в Україні та учасниками яких є українці, держава або громади, самі територіальні громади, та держава.

Фракція "Батьківщина" не голосувала за цей законопроект, сам нардеп проголосував проти, тому обіцянка отримує статус "виконано".