Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Дубінський пообіцяв наполягати на своїх правках під час розгляду законопроекту №2571-д

7 квітня 2020 року народний депутат України Олександр Дубінський пообіцяв наполягати на своїх правках під час розгляду законопроекту №2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності. "Так, я подавав більше 1000 правок і буду на них наполягати в раді і голосувати їх буде парламент. Це важливі поправки, які не дозволять уникнути відповідальності Гонтаревій, Смолію, Рожковій і Порошенко", - заявив він (відео 6:06-6:40).
Архів
Сказано 7 квітня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=tzbZuNU4Ev8
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68492

Результат

16 квітня 2020 року Верховна Рада ухвалила Закон №1043 "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням прав народних депутатів у ході законодавчої процедури". Прийняті поправки дозволяють розглядати "антиколомойский" законопроєкт за особливою процедурою. Дубінський проголосував "проти".

30 квітня 2020 року депутати проголосували за застосування спецпроцедури при розгляді банківського закону в другому читанні. Кожна фракція або група депутатів зможе визначити не більше п'яти пропозицій або поправок, що не підтримані комітетом, але на яких вона наполягає. Кожен позафракційний депутат, чиї поправки не враховані комітетом, зможе визначити не більше однієї поправки, на якій він наполягає. Дубінський був відсутній під час голосування.

12 травня 2020 року було опубліковано порівняльну таблицю зі змінами до законопроекту. В ній зазначено 27 правок народного депутата і всі вони були враховані. Обіцянка переноситься в Архів.