Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов планує виплачувати матеріальну допомогу для співробітників поліції, які працюють в критичній інфраструктурі

3 квітня 2020 року мер Дніпра Борис Філатов розповів про плани виплачувати матеріальну допомогу для співробітників поліції, які працюють в критичній інфраструктурі. "Ми плануємо виплачувати матеріальну допомогу для тих співробітників поліції, хто задіяний в критичній інфраструктурі, муніципальні надбавки, які називаються" муніципальна няня ". Щоб люди могли таким чином, через цю матеріальну допомогу, могли оплачувати послуги по догляду за дитиною", - розповів мер Дніпра (відео 18:25).
Виконано
Сказано 3 квітня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/vu0wjYzLoIU?t=1104
  • Лист Дніпровської МР від 6 липня 2020 року
  • Лист Дніпровської МР від 1 березня 2021 року

Результат

22 квітня 2020 року прийнято рішення про надання матеріальної допомоги співробітникам, котрі знаходяться на оперативній роботі в закладах Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, Дніпровському відділі поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Управлінні патрульної поліції в Дніпропетровській області. Загалом станом на липень виплачено 39 тис грн. (13 осіб).

1 березня 2021 року в Дніпровській МР нам повідомили, що у 2020 році виплатили матеріальну допомогу для співробітників поліції, які працюють в критичній інфраструктурі у сумі - 3 тисячі гривень. У 2021 році - виплати не продовжили. Враховуючи, що Борис Філатов не називав терміни виплат, а матеріальну допомогу - надали, обіцянка отримує статус - виконано.