Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків обіцяє перевірити роботу гіпермаркету "Епіцентр" у Івано-Франківську

26 березня 2020 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відреагувавши на скарги містян, що "Епіцентр" не виконують правила карантину, зокрема щодо перевищення встановленої кількості відвідувачів, пообіцяв перевірити режим роботи гіпермаркету у місті. "Даю слово, що я перевірю режим їх роботи... Ми обов'язково перевіримо", - зазначив мер (відео 8:30-9:50).
Не виконано
Сказано 26 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/161901597184125/videos/544211566066792
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 17 липня 2020 року

Результат

17 липня 2020 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що проводилась лише інформаційно-роз'яснювальна робота щодо карантинних заходів з керівниками торгових закладів (зокрема, торгівельної мережі "Епіцентр"), проте, як зазначає пресс-служба міськради, проведення перевірок не входить до компетенції органу місцевої влади.

Враховуючи, що не дивлячись на чітку обіцянку Руслана Марцінківа провести перевірку гіпермаркету "Епіцентр" щодо виконання карантинних вимог - перевірку проведено не було, тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Редакція ІА "Слово і Діло" залишає за собою право змінити статус, вразі надання фактів щодо проведення перевірки збоку міського голови та міської ради Івано-Франківська в гіпермаркетах торгівельної мережі "Епіцентр" у період встановлених карантинних обмежень.