Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр оборони України

Резніков пообіцяв у перших відрядженнях перевірити всі КПВВ на межі з тимчасово окупованими територіями

6 березня 2020 року віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Резніков пообіцяв у перших відрядженнях перевірити всі КПВВ на межі з тимчасово окупованими територіями. «Перше відрядження буде зі всією моєю командою, заступниками, саме туди. Спочатку на схід України – Луганська та Донецька області і потім Херсонська область на лінію дотику з Кримом. Перевіримо всі КПВВ які існують», – заявив Резніков (відео 4:08).
Не виконано
Сказано 6 березня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/31AT5-Ftafc?t=248
  • https://lb.ua/news/2020/05/04/456684_aleksey_reznikov_mi_dadim.html
  • Лист КМУ від 7 грудня 2020 року

Результат

З метою перевірки цієї обіцянки редакція аналітичного порталу направила запит до Мінреінтеграції: «До якого населеного пункту та з якою метою було здійснено перше відрядження (із зазначенням дати) віце-прем'єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова?». Потім, як стало відомо, міністерство направило лист редакції до КМУ.

Відповідно до листа КМУ від 7 грудня 2020 року, з 11 по 13 березня віце-прем'єр-міністр Олексій Резніков перебував у відрядженні до Республіки Білорусь (м. Мінськ) та Французької Республіки (м. Париж) з метою проведення переговорів у рамках заходів щодо підготовки зустрічі радників лідерів Нормандського формату.

Враховуючи те, що у першому/перших відрядженнях не було перевірено всі КПВВ на межі з тимчасово окупованими територіями, обіцянці присвоєно статус «не виконано». Варто зазначити, що віце-прем'єр-міністр Олексій Резніков вже у наступних відрядженнях здійснював такі перевірки.