Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков у програмі уряду обіцяє поширити на території України комплексні інтелектуальні системи відеоспостереження з потужною аналітичною складовою

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у програмі уряду обіцяє поширити на території України комплексні інтелектуальні системи відеоспостереження з потужною аналітичною складовою.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://www.radiosvoboda.org/a/news-kamery-pdr-avtofiksatsiya-mvs/31284876.html
  • https://tsn.ua/auto/news/ukrayina/u-mvs-anonsuvali-istotne-zbilshennya-kamer-avtofiksaciyi-porushen-pdr-1784092.html
  • https://www.slovoidilo.ua/promise/67995.html

Результат

В середині липня 2021 року Арсен Аваков написав заяву на звільнення, яку підтримала Рада.

Впровадження комплексних інтелектуальних систем відеоспостереження з потужною аналітичною складовою (систем автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР) відбулося з 1 червня 2020 року на території Києва та Київської області. Станом на початок вересня, після 100 днів експлуатації, працювало 50 камер, ще 220 камер було закуплено Державним агентством інфраструктурних проєктів.

Через рік після запровадження, за інформацією МВС, станом на початок червня 2021 року було встановлено загалом вже 130 камер відеоспостереження.

Враховуючи те, що Арсен Аваков обіймаючи посаду міністра поширював на території України комплексні інтелектуальні системи відеоспостереження з потужною аналітичною складовою, обіцянці присвоєно статус «виконано».