Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Бойко пообіцяв, що фракція підтримає зміни до бюджету в питанні фінансування медицини

24 березня 2020 року народний депутат України Юрій Бойко пообіцяв, що фракція підтримає зміни до бюджету в питанні фінансування медицини. "Ми готові голосувати, так, за посилення карантину, за ті заходи які треба зробити для економіки, для бізнесу, для людей, щоб підтримати. За зміну бюджету, для фінансування медицини", - запевнив Бойко.
Не виконано
Сказано 24 березня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/6vR9OsinF9M?t=3752
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4794
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5172

Результат

30 березня 2020 року рада провалила голосування за проект закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (№3279).Серед всього, у ньому йшлося про виділення 97,1 млрд грн для Фонду боротьби з хворобою COVID-19 та її наслідками. Фракція не голосувала за цей законопроект. Обіцянка отримує статус "не виконано".

Зауважимо, що законопроект було направлено на доопрацювання, для повторного першого читання, відповідно статус обіцянки може бути змінено у разі підтримки законопроекту на ньому.

13 квітня 2020 року рада прийняла законопроект про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (№3279-д). Фракція "Опозиційна платформа За життя", - не підтримала це рішення. Обіцянка отримує статус "не виконано".