Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Стаднік пообіцяв, що питання перевезення медичних працівників під час карантину вирішать найближчим часом

20 березня 2020 року голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік пообіцяв, що питання перевезення медичних працівників під час карантину вирішать найближчим часом.
Виконано
Сказано 20 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=221124155963122&set=a.118241496251389&type=3&theater
  • Лист Миколаївської ОДА від 3 червня 2020 року

Результат

Станом на 3 червня 2020 року з метою безперебійного функціонування закладів охорони здоров’я, які розташовані на території Миколаєва, керівникам підприємств - перевізників направлено листи про сприяння в організації перевезень медичного персоналу, який залучено до надання медичної допомоги особам з хворобою СОVID-19, до роботи. Після уточнення списків працівників медичного персоналу, розробки схеми маршрутів транспортних засобів, було організовано підвіз медичних працівників.

У період дії карантинну перевезення медичних працівників забезпечено за спеціальними пропусками Миколаївської міської ради та власним автомобільним транспортом.

Загалом рішенням Миколаївської обласної ради на перевезення медичних працівників виділено кошти у сумі 568,7 тис. грн.

Послуги з перевезення медичних працівників Комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» Миколаївської обласної ради здійснюються з 23 березня 2020 року відповідно до договору, укладеного закладом з ТДВ «Оріон-Авто».

Крім того, транспортування медичних та інших працівників підприємств/закладів/установ системи охорони здоров'я здійснюється коштом інших джерел, не заборонених чинним законодавством (благодійні кошти, волонтерська група «Підвези медика»).