Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Трофімов заявив, що найближчим часом в Кабміні будуть закриті всі вакансії

6 березня 2020 року перший заступник Керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов заявив, що найближчим часом в Кабміні будуть закриті всі вакансії. СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції першого заступника керівника Офісу Президента України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 6 березня 2020 р.

Джерело

  • https://ua.interfax.com.ua/news/political/645495.html
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc2_5_1_J?ses=10010&num_s=2&num=&date1=06.03.2020&date2=&name_zp=&av_nd=&prof_kom=0&is_gol_kom=0&dep_fr=0&stan_zp=0&date3=&is_zakon=0&n_act=&gneu_decision_present=&sub_zak=2&type_doc=3&type_zp=0&vid_zp=0&edition_zp=0&is_urgent=0&ur_rubr=0&sort=0&out_type=&id=&page=1
  • https://t.me/Trofimov_pro/29
  • https://www.radiosvoboda.org/a/interview-zi-shkarletom/30714389.html
  • https://www.radiosvoboda.org/a/interview-zi-shkarletom/30714389.html

Результат

Варто зазначити, що уряд вносив їхні кандидатури в Раду, однак у зазначений період депутати не ухвалили проєкти постанов про призначення. Нагадаємо, що перший заступник Керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов відповідає зокрема і за кадрову регіональну політику, а приклади Шмигаля та Чернишова, які перейшли в уряд з ОДА, наочно підтверджують можливість переведення управлінців з регіонального на центральний рівень виконавчої влади. Окрім того, як свідчить одне з інтерв'ю Шкарлета, пропозиція очолити Міносвіти надійшла від помічників Юрія Костюка (заступника Керівника Офісу Президента), раніше була розмова з Трофімовим.

Як виявилося, заява Трофімова має ознаки прогнозу, а тому її не можна вважати обіцянкою. Вона переноситься до розділу «архів» і на рейтинг не впливатиме.