Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Буряк пообіцяв, що на термін карантину люди з інвалідністю, маломобільні та пенсіонери будуть забезпечені адресною допомогою

18 березня 2020 року голова Запоріжжя Володимир Буряк пообіцяв, що на термін карантину люди з інвалідністю, маломобільні та пенсіонери будуть забезпечені адресною допомогою. "Розробляємо механізм доставки продуктів та медикаментів людям з інвалідністю, маломобільним і пенсіонерам, яким нікому придбати та принести все необхідне. Ці люди не залишаться наодинці з проблемами, вони будуть забезпечені адресною допомогою" - розповів мер (відео -3:48).
Архів
Сказано 18 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/watch/?v=1964741420327698
  • Лист Запорізької МР від 30 червня 2020 року
  • https://zp.gov.ua/uk/articles/item/7499/u-zaporizhzhi-zibrali-pershih-800-produktovih-naboriv-dlya-litnih-lyudej-
  • https://zp.gov.ua/uk/articles/item/8912/volodimir-buryak-pereviriv-yak-zaporizhci-otrimuyut-socialnu-dopomogu-v-umovah-karantinu

Результат

Станом на 30 березня 2020 року автомобіль, завантажений пакунками з продуктами харчування, вирушив до районних відділень Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування. Їх розфасують по пакетах і роздадуть самотнім пенсіонерам та маломобільним мешканцям міста.

30 червня 2020 року в Запорізькій МР нам повідомили, що у зв'язку з карантином, з бюджету міста було виділено 177,2 тис. грн для закупівлі територіальним центром соціального обслуговування продуктових наборів для маломобільних одиноких осіб, сім'ям в яких виховуються діти з інвалідністю, пенсіонерам (загалом закуплено 1572 продуктових наборів).

Станом на 8 грудня 2020 року у кожному районі Запоріжжя працює районне управління соціального захисту Запорізької міської ради. Кожне з них надає низку послуг запоріжцям. Зокрема з оформлення житлових субсидій та пільг, допомоги при народженні дитини та інших видів державної допомоги, допомоги пільговим категоріям, громадянам з інвалідністю, зокрема у санаторно-курортному оздоровленні, отриманні засобів реабілітації та іншому.

30 вересня 2021 року на позачерговій сесії Запорізької міської ради депутати підтримали рішення про припинення повноважень мера Володимира Буряка. Оскільки надалі він не матиме повноважень для виконання обіцянки, її перенесено в архів.