Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"

Железняк пообіцяв ініціювати зміни до законодавства у зв'язку з поширенням коронавірусу

16 березня 2020 року народний депутат України Ярослав Железняк пообіцяв ініціювати зміни до податкового законодавства у зв'язку з поширенням коронавірусу, щоб забезпечити роботу малого, середнього, великого бізнесу в Україні. "У нас зараз, на жаль, не має економічного блоку уряду, тому парламент в цьому питанні повинен якомога швидше напрацювати зміни до законодавства податкового, економічного, конкурентного про те, щоб забезпечити роботу малого, середнього, великого бізнесу в Україні під час надзвичайної ситуації, як пандемія коронавірусу. Ми будемо ініціювати ці зміни", - заявив він (відео 3:10-4:00).
Архів
Сказано 16 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=wVwyB73XXtU
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=3220&skl=10

Результат

17 березня 2020 року ВРУ прийняла законопроект №3220 про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), що передбачає внесення змін до Податкового кодексу України, щоб забезпечити роботу бізнесу.

Оскільки законопроект був внесений в той же день, за регламентом "Слово і Діло", дана заява вважається анонсом та переноситься до розділу "архів".