Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Заступник голови депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Культенко пообіцяв запустити онлайн відбір кандидатів до місцевих рад з відкритим голосуванням

12 березня 2020 року народний депутат України Артем Культенко пообіцяв запустити в Київській області відбір кандидатів до місцевих рад від "Слуги народу" та передбачити голосування за кандидатів в режимі онлайн. "16 березня буде запущений сайт, на якому виборці зможуть запропонувати своїх кандидатів", - повідомив нардеп (відео 10:38). "Кандидати зможуть подаватися через сайт до 1 травня включно. Після чого почнеться передвиборний процес, який буде максимально прозорий. Зробимо онлайн, щоб люди могли голосувати за кандидатів, залишати відгуки, звичайно ж, аргументовані", - зазначив він (відео 13:00-13:29).
Не виконано
Сказано 12 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=0smEY8TdKKc&feature=youtu.be&t=780
  • https://www.zekomandaregion.kiev.ua/
  • https://rubryka.com/2020/03/17/slugy-narodu-zapustyla-onlajn-platformu-dlya-podachi-zayavok-na-uchast-u-mistsevyh-vyborah/
  • https://www.zekomandaregion.kiev.ua/kandidati-do-oblasnoyi-radi/gunko-nataliya-ivanivna

Результат

16 березня 2020 року було запущено сайт "Слуги народу" на якому наявна можливість запропонувати свого кандидата на місцеві вибори в Київській області. Однак станом на 1 жовтня 2020 року на сайті не має можливості залишити відгук та прослідкувати те, як за кандидата голосували, представлена тільки загальна інформація. Обіцянка отримує статус "не виконано".