Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Дубінський пообіцяв вимагати від САП розслідування у справі заниження вартості оренди в аеропорту Бориспіль

5 березня 2020 року народний депутат України Олександр Дубінський пообіцяв особисто вимагати від Назара Холодницького розслідування, якщо до кінця тижня не розпочнеться розслідування у справі заниження вартості оренди в аеропорту Бориспіль по заяві депутата. "Я звернувся до САП з питання ... розслідуйте, розберіться, що за умови, хто проводив конкурс... розторгніть його, проведіть торги. В 6 разів менше отримує за оренду своїх площ корисних, чим могло б отримати... Касько своїм розпорядженням забирає цю справу собі, щоб контролювати хід справи... Я публічно заявляю, що якщо до кінця тижня не буде нормального розслідування по моєму запиту з заниження вартості оренди майнового комплексу "Аеропорт Бориспіль" проведено, я особисто піду на прийом Холодницького і буду вимагати, що б він сам особисто це розслідував", - заявив він (відео 3:00-4:30).
Виконано
Сказано 5 березня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=eJOjtCU2XF8
  • Лист ГПУ
  • Лист народного депутата України

Результат

За інформацією офісу Генерального Прокурора в прокуратурі зареєстровано 2 звернення народного депутата стосовно міжнародного аеропорту "Бориспіль". Їх передано до САП та долучено до матеріалів кримінального провадження від 22 січня 2020 року.

14 серпня 2020 року народний депутат повідомив, що 10 березня на особистій зустрічі з керівником САП була передана заява про вчинення злочину. Обіцянка отримує статус "виконано".