Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко обіцяє повністю завершити ремонт відділень Центральної міської лікарні у 2020 році

19 лютого 2020 року міський голова Сум Олександр Лисенко пообіцяв повністю завершити ремонт відділень Центральної міської лікарні у поточному році. "Ми закінчимо в цьому році повністю ремонт нашої Центральної міської лікарні - усі відділення будуть відремонтовані. Жодного невідремонтованого незалишиться", - зазначив мер (відео 5:23-5:45).
Не виконано
Сказано 19 лютого 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/rgHJH_trmj8
  • Лист Центральної міської лікарні від 29 січня 2021 року
  • http://sm.gov.ua/uk/velyke-budivnytstvo/23286-velyke-budivnytstvo-na-zavershalnomu-etapi-remont-pryymalnoho-viddilennya-ekstrenoyi-dopomohy-romenskoyi-tsrl.html

Результат

Хоча Олександр Лисенко запевняв, що жодного невідремонтованого відділення не залишиться у Центральній міській лікарні наприкінці 2020 року, проте станом на початок 2021 року капітальний ремонт приймального відділення не завершено та триває, тож обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

29 січня 2021 року Центральна міська лікарня повідомила, що у 2020 році відремонтовано такі приміщення відділень: хірургічне; інтервенційної кардіології, реперфузійної та інтенсивної терапії, кардіології з ліжками для реабілітації. Також, виготовлено проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт приміщення приймального відділення.

6 січня 2021 року Сумська облдержадміністрація повідомила, що наразі здійснюються капітальний ремонт та реконструкція приймального відділення у Сумській центральній міській клінічній лікарні.