Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр юстиції України

Малюська пообіцяв створити реєстр засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи

3 лютого 2020 року міністр юстиції України Денис Малюська заявив, що створить реєстр засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.
Виконано
Сказано 3 лютого 2020 р.

Джерело

  • https://ukraine.segodnya.ua/ua/novshestva-v-perspektive-s-dolzhnikami-poboryutsya-arestami-a-braki-smogut-registrirovat-po-novomu-1394402.html?fbclid=IwAR2tNyik_JdsDtyfbcMIlxlvYsKlT2vrj-CDxKWsAm3_idzxUe93pKZpoxA
  • Лист Міністерства юстиції України від 19 серпня 2020 року
  • Лист Міністерства юстиції України від 29 березня 2021 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства юстиції України від 19 серпня 2020 року, серед складових модулів (підсистем) Єдиного реєстру засуджених та осіб, взятих під варту є Єдиний реєстр осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Термін введення в експлуатацію вищезазначеної підсистеми реєстру визначено на 1 січня 2021 року.

З листа Мін'юсту від 29 березня 2021 року стало відомо, що реєстр створено і він працює в дослідній експлуатації. Враховуючи це, обіцянці вирішено присвоїти статус "виконано".