Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров планує відкрити центри підтримки та хаби для підприємців у різних регіонах України

28 лютого 2020 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що планує відкрити центри підтримки та хаби для підприємців у різних регіонах України.
Виконано
Сказано 28 лютого 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/fedorov1991/posts/1963353340475187?__tn__=-R
  • https://www.ukrinform.ru/rubric-society/2844834-mincifry-planiruet-otkryt-obrazovatelnye-haby-po-vsej-strane.html
  • https://www.facebook.com/diia.gov.ua/posts/434270681310621
  • https://www.facebook.com/diia.business/posts/310594900637286
  • https://business.diia.gov.ua/en/cases/novini/vidkrili-centr-diabiznes-v-odesi-z-bezkostovnimi-konsultaciami-dla-pidpriemciv
  • https://thedigital.gov.ua/news/mintsifra-vidkrila-tsentr-pidtrimki-pidpriemtsiv-u-mikolaevi
  • https://thedigital.gov.ua/news/kharkiv-stav-pershim-mistom-de-vidkrivsya-tsentr-pidtrimki-pidpriemtsiv-diyabiznes

Результат

Враховуючи те, що станом на червень 2021 року було відкрито 5 центрів підтримки та хабів для підприємців в різних регіонах України, обіцянка отримала статус «виконано».

28 травня 2020 року в Харкові у рамках Національного проєкту з розвитку підприємництва "Дія. Бізнес", ініційованим Міністерством цифрової трансформації України, відбулось технічне відкриття першого центру підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро, малого та середнього бізнесу.

21 жовтня 2020 року Національний проєкт із розвитку підприємництва "Дія.Бізнес", ініційований Міністерством цифрової трансформації України, відкрив центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро, малого та середнього бізнесу в Миколаєві. Це другий в Україні центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес".

4 грудня 2020 року в Київському національному університеті імені Т.Г. Шевченка відбулось "технічне відкриття" центру для підприємців в межах порталу "Дія.Бізнес". Офіційне відкриття відповідної консалтингової зони планується у січні 2021 року.

12 березня 2021 року у місті Черкаси був відкритий центр "Дія.Бізнес" у новому пілотному форматі – як консультаційний стенд в одному з торгових центрів.

11 червня 2021 року в Одесі було відкрито черговий центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес". Відтепер підприємці Одещини можуть отримати безкоштовні консультації з питань переведення бізнесу в онлайн, маркетингу, фінансів, HR, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо.