Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань цифрової трансформації

Ар’єв у передвиборчій програмі обіцяє створити комплексний національний проєкт щоб відкрити Україну світові

24 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма політичної партії "Європейська солідарність", за списком якої йшов кандидат в народні депутати з обіцянкою створити комплексний національний проєкт, щоб відкрити Україну світові.
Не виконано
Сказано 24 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp502pt001f01=919pf7171=335.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc2_5_1_J?ses=10010&num_s=2&num=&date1=&date2=&name_zp=&av_nd=&prof_kom=0&is_gol_kom=0&dep_fr=3028&stan_zp=0&date3=&is_zakon=0&n_act=&gneu_decision_present=&sub_zak=0&type_doc=0&type_zp=0&vid_zp=0&edition_zp=0&is_urgent=0&ur_rubr=0&sort=0&out_type=&id=

Результат

«Слово і діло» розцінює даний пункт передвиборчої програми партії «Європейська солідарність» як популістичну обіцянку. По-перше, створення відповідних програм більше відноситься до компетенції виконавчої гілки влади, зокрема КМУ.

Окрім цього, аналізуючи законодавчі ініціативи народних депутатів від фракції «Європейська солідарність» у Верховній раді України ми не знайшли відповідних ініціатив, які б були спрямовані на комплексну реалізацію цього пункту передвиборчої програми.

Партійна обіцянка «ЄС» на даний момент отримує статус «не виконано». Статус може бути змінено, якщо народні депутати розпочнуть активно працювати над реалізацією обіцянки за допомогою конкретних та послідовних кроків, спрямованих для запровадження комплексного національного проєкту, спрямованого на відкриття України світові.