Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Народний депутат України
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Парубій у передвиборчій програмі обіцяє сприяти створенню умов для надання додаткових можливостей молоді

24 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма політичної партії "Європейська солідарність", за списком якої йшов кандидат в народні депутати з обіцянкою сприяти створенню умов для надання додаткових можливостей молоді.
Виконано
Сказано 24 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp502pt001f01=919pf7171=335.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12192

Результат

27 квітня 2021 року ВРУ ухвалила проект закону № 3718 про основні засади молодіжної політики. Законом пропонується створити Національну раду з питань молоді як консультативно-дорадчий орган при Кабінеті Міністрів України, надати право місцевим та державним органам влади створювати молодіжні ради, як консультативно-дорадчі органи, а також призначати радників з питань молоді.

Регулюється діяльність Українського молодіжного фонду. Запропоновано створити розгалужену мережу молодіжних центрів. Зокрема центр всеукраїнського рівня стане освітнім та ресурсним майданчиком для опорних центрів регіонального рівня, які, в свою чергу, виконуватимуть таку ж функцію по відношенню до місцевих молодіжних центрів. Також запроваджується поняття молодіжних просторів, що можуть створюватись на базі закладів освіти, культури, охорони здоров'я, фізичної культури та спорту, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та підпорядкування та використовуватись з метою здійснення молодіжної роботи.

Законопроект встановлює особливості реалізації окремих соціальних гарантій молоді у галузі забезпечення житлом, зайнятості та підприємництва, освіти, культури, туризму, оздоровлення та відпочинку, фізичної культури та спорту, охорони здоров’я, підтримки молодих сімей та молоді, що опинилась у складних життєвих обставинах, талановитої молоді.

Фінансове забезпечення реалізації молодіжної політики, що передбачено законопроектом, передбачає широких спектр механізмів для одержання фінансової та іншої підтримки молодіжними та дитячими громадськими об’єднаннями, іншими суб’єктами молодіжної роботи.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат підтримав даний законопроект.