Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Рябошапка пообіцяв «трохи пізніше» оголосити справи в яких Андрій Портнов є підозрюваним

14 листопада 2019 року генеральний прокурор Руслан Рябошапка пообіцяв «трохи пізніше» оголосити справи в яких Андрій Портнов є підозрюваним.
Не виконано
Сказано 14 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://www.currenttime.tv/a/ryaboshapka/30272093.html?fbclid=IwAR2NpWjo-DzR8abvX2AoTNjfGLf5yUKV9MOSF4mXsbzeYcHxxKZFKrdIpeI
  • Лист Офісу Генерального прокурора
  • https://www.slovoidilo.ua/2020/02/21/novyna/polityka/henprokuror-rozpoviv-chy-maye-andrij-portnov-status-pidozryuvanoho

Результат

21 лютого 2020 року відповідаючи на запитання «Слово і діло» в ефірі «Право на владу» генпрокурор Руслан Рябошапка повідомив, що за скаргою одного з прокурорів порушене кримінальне провадження, яке стосується нібито погроз на адресу цього прокурора від Андрія Портнова. «Воно наразі розслідується, там поки що не йде мова про процесуальний статус Портнова», – пояснював Рябошапка.

Відповідно до листа Офісу Генерального прокурора від 27 квітня, обіцяна інформація не оприлюднювалася Офісом, слідчими або прокурорами.

Враховуючи те, що у період перебування Рябошапки на посаді генпрокурора суспільство так і не дізналося про справи в яких Андрій Портнов є підозрюваним, обіцянці присвоєно статус «не виконано». В зв'язку з цим до фрази «трохи пізніше» було застосовано часові рамки «до відставки».