Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Житомирської обласної державної адміністрації

Бунечко пообіцяв веслувальникам допомогти вирішити проблему з керівництвом "Кавунових дач"

1 лютого 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв веслувальникам допомогти вирішити проблему з керівництвом "Кавунових дач". Головний тренер збірної України з веслування на байдарках і каное Юрій Чебан готовий розглядати Житомир як місце підготовки збірної, якщо цю ініціативу підтримає місцева влада і допоможе вирішити певні проблеми, з якими зіткнулися веслувальники. Зокрема - вирішити проблему з керівництвом "Кавунових дач". -"Мова йде про мінімум 1 800 000 грн в рік. Для області - це суттєва сума. Тому ми зробимо все від нас залежне", - пообіцяв Віталій Бунечко.
У процесі
Сказано 1 лютого 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://news.dks.com.ua/index.php/news/sport/37320-vitalij-bunechko-poobitsyav-vesluvalnikam-dopomogti-virishiti-problemu-z-kerivnitstvom-kavunovikh-dach
  • Лист директора департаменту М. Обшта

Результат

За інформацією пресслужби від 25 серпня 2020 року з метою розв'язати питання щодо проведення тренувань в Житомирі, департамент підготував та виніс на сесію питання про передачу комунального підприємства "Готельний комплекс "Україна" на баланс комунального закладу "Житомирська обласна школа вищої спортивної майстерності".

Редакція ІА «Слово і Діло» направила запит для доступу до публічної інформації по зазначеному питанню.