Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політради партії "Народний фронт"

Арсеній Яценюк заявив, що всі держдачі будуть продані

Голова Ради Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк 28 вересня 2012 року повідомив, що в бюджетній сфері план Об'єднаної опозиції передбачає ліквідацію так званих «непрофільних витрат». За його словами, будуть продані всі держдачі.
Не виконано
Сказано 28 вересня 2012 р.

Джерело

  • http://frontzmin.ua/ua/media/news/none/13020-plan-obednanoyi-opozitsiyi-u-bjudzhetnij-sferi-skorochennja-vitrat-na-utrimannja-vladi-pidvischennja-sotsstandartiv-derzhavna-strahova-meditsina-arsenij-jatsenjuk.html
  • http://dt.ua/UKRAINE/viznacheno-poperedniy-perelik-derzhob-yektiv-dlya-prodazhu-v-yakomu-derzhdachi-yanukovicha-ta-yuschenka-141443_.html
  • http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/800-18
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html

Результат

Держуправління справами у квітні 2014 року оприлюднило список об'єктів, які мали бути передані Фонду держмайна для подальшої приватизації. Зокрема, держдачі В. Ющенка та В.Януковича. Станом на 13 жовтня 2014 року жодної інформації щодо результатів продажу цих та інших державних об'єктів не надавалося.

27 лютого 2014 року постановою Верховної Ради України Арсенія Яценюка було призначено Прем'єр-міністром України.

Варто зазначити, що 27 серпня 2014 року Президент України Петро Порошенко видав Указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України сьомого скликання.