Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Звернутись до правоохоронних органів з приводу можливих зловживань при ремонті вул. Гайової

Мер Тернополя Сергій Надал обіцяє звернутися до правоохоронних органів з вимогою провести перевірку використання виділених коштів з держбюджету на ремонт вулиці Гайової. Зі слів міського голови Тернополя, виконавцем робіт з капітального ремонту даної вулиці є служба автомобільних доріг в Тернопільській області, а розпочаті у 2011 році роботи виконані із суттєвими порушеннями.
Виконано
Сказано 31 жовтня 2012 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/13375.html
  • Лист в.о. міського голови О.І.Степанюка

Результат

Згідно листа в.о. міського голови Тернополя О.І.Степанюка від 28 січня 2013 року, з приводу піднятого питання (проведення перевірки використання бюджетних коштів при виконанні згаданих робіт Корпорацією «Укртрансжилбуд» та вжиття заходів реагування відповідно до наданих Законом повноважень), 05.12.2012 р. на адресу УМВС України в Тернопільській області, управління служби безпеки України в Тернопільській області та прокурора Тернопільської області були надіслані листи за №7627/01, №7628/01 та 7629/02.

За інформацією відділу звернень та контролю документообігу управління організаційно-виконавчої роботи Тернопільської міської ради, станом на 23.01.2013 р. відповідей на вищевказані листи не надходило.