Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Виплатити щорічну грошову винагороду вчителям до Дня учителя

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що до Дня вчителя, незважаючи на всі фінансові труднощі, педагогам буде виплачена щорічна грошова нагорода в розмірі 80% місячного фонду оплати праці. Вчителі повинні отримати гроші в день виплати зарплати за другу половину вересня.
Виконано
Сказано 18 вересня 2012 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/science-and-education/education/206642-u-lvovi-pedahoham-do-dnia-vchytelia-vyplatiat-premii
  • Лист директора Департаменту гуманітарної політики Львівської МР О.Березюка від 24 жовтня 2012 року

Результат

В листі директора Департаменту гуманітарної політики Львівської МР О.Березюка від 24 жовтня 2012 року повідомляється, що відповідно до розпорядження міського голови від 19.09.2012 року № 437 "Про виплату щорічної грошової винагороди педагогічним працівникам" кошти у розмірі 80 відсотків місячного фонду оплати праці за посадовими окладами педагогічних працівників спрямовані головним розпорядникам коштів для виплати грошової винагороди за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків. Надання зазначених видів виплат здійснено з нагоди професійного свята "Дня працівників освіти" разом з виплатою заробітної плати за другу половину вересня 2012 року.