Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Скороход зобов'язалася, відповідно до меморандуму партії, добровільно скласти депутатські повноваження у разі порушення принципів Меморандуму

28 червня 2019 року кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу", відповідно до меморандуму про відповідальність народного депутата, зобов'язалася добровільно скласти депутатські повноваження у разі порушення ключових принципів партії, положень Меморандуму, відмови від голосування за законопроекти, передбачені програмою партії, виходу з фракції та рішення фракції про виключення.
Не виконано
Сказано 28 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sluganarodu.official/posts/620209158485087
  • https://itd.rada.gov.ua/mps/info/page/21147

Результат

Анна Скороход балотувалась по 93 виборчому округу від політичної партії "Слуга народу".

3 грудня 2019 року її було виключено із фракції за порушення домовленостей про спільне голосування по ряду питань та конфліктів з керівництвом фракції.

Станом на січень 2021 року депутатка продовжує виконувати свої повноваження та не заявляла про складання депутатського мандату. Вона входить до складу депутатської групи "За майбутнє".

Обіцянка отримує статус "не виконано" оскільки Анна Скороход порушила 2 принципи прописаних в меморандумі, а саме: підтримувати всі законопроєкти, передбачені передвиборчою програмою та бути на всіх пленарних засіданнях ВРУ, однак не склала добровільно мандат, що було передбачено положеннями Меморандуму, який підписували всі кандидати, що були пов'язані з партією "Слуга народу" на парламентських виборах-2019.