Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Член Комітету з питань цифрової трансформації

Соха зобов'язався, відповідно до меморандуму партії, підтримувати всі законопроекти, передбачені передвиборчою програмою

28 червня 2019 року кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу", відповідно до меморандуму про відповідальність народного депутата, зобов'язався підтримувати всі законопроекти, передбачені передвиборчою програмою.
Не виконано
Сказано 28 червня 2019 р.

Джерело

  • Меморандум про відповідальність народного депутата від партії
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=634
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68056

Результат

Аналіз голосувань Романа Сохи показує, що депутат не підтримав усі законопроєкти, які були передбачені передвиборчою програмою. Серед таких, наприклад:

– №1032 щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури у другому читанні, який стосується виконання пункту програми щодо здійснення радикального очищення та перезавантаження прокуратури. Депутат "не голосував" за цю ініціативу.

– №3015 про внесення змін до перехідних положень закону "Про національну безпеку", що стосується виконання пункту програми щодо реформування Збройних сил за стандартами НАТО. Депутат був відсутній під час голосування за перше та друге читання, яке відбулося 4 березня 2020 року.

– №3003 про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях, який стосується програмного пункту щодо розширення співпраці з НАТО. Роман Соха був відсутній під час голосування.

Отже, обіцянка отримує статус "не виконано".