Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Генеральний прокурор України

Венедіктова зобов'язалась, відповідно до меморандуму партії, підтримувати всі законопроекти, передбачені передвиборчою програмою

28 червня 2019 року кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу", відповідно до меморандуму про відповідальність народного депутата, зобов'язалась підтримувати всі законопроекти, передбачені передвиборчою програмою.
Не виконано
Сказано 28 червня 2019 р.

Джерело

  • Меморандум про відповідальність народного депутата від партії
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1164
  • 1

Результат

19 лютого 2020 року згідно з відповіддю від Апарату ВРУ стало відомо, що бувший народний депутат Ірина Венедіктова була зареєстрована на ранковому засіданні в парламенті під час ухвалення законопроекту № 1061,однак не голосувала за цей законопроект. Тому обіцянка отримує статус "не виконано".

За період перебування в парламенті партія "Слуга народу" виконала 9 програмних обіцянок: 8 законопроектів, що являють собою ініціативи для виконання програмних обіцянок нардеп підтримувала, крім одного із прийнятих законопроектів № 1061.

17 жовтня 2019 року був прийнятий законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління безпекою автомобільних доріг № 1061, ним передбачається, що аудит безпеки автомобільних доріг – це незалежне, системне, технічне та детальне оцінювання впливу проектних рішень на безпеку автомобільних доріг.