Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров до кінця 2019 року пообіцяв показати впровадження національної стратегії розвитку громад на прикладі однієї ОТГ

29 листопада 2019 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що до кінця 2019 року покаже впровадження національної стратегії розвитку громад на прикладі однієї об'єднаної територіальної громади.
Не виконано
Сказано 29 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://lb.ua/news/2019/11/29/443401_mihail_fedorov_ya_uveren_100.html
  • Лист від Міністерства розвитку громад та територій України від 30 січня 2020 року
  • Лист від Міністерства цифорової трансформації України від 22 січня 2020 року

Результат

У період з 30 листопада 2019 року по 31 грудня 2019 року не було знайдено жодної інформації щодо впровадження національної стратегії розвитку громад на прикладі однієї об'єднаної територіальної громади, ні на офіційних сторінках соціальних мереж міністра, ні у ЗМІ.

Відповідно до листа Міністерства цифрової трансформації від 22 січня 2020 року, запит аналітичного порталу "Слово і Діло" для отримання інформації щодо вищезазначеного питання був перенаправлений до Мінрегіону.

Відповідно до листа Міністерства розвитку громад та територій від 30 січня 2020 року, відсутня будь-яка інформація щодо впровадження національної стратегії розвитку громад на прикладі однієї ОТГ.

Враховуючи відповідну інформацію, обіцянка отримала статус "не виконано".

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.