Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв встановити енергоефективні світильники

4 грудня 2019 року відбувся щорічний звіт міського голови Андрія Райковича, де він пообіцяв встановити енергоефективні світильники. "Містяни схвально ставляться до енергоефективного освітлення. Якщо ми перейшли спочатку на ліхтарі добре відомої фірми Шредер, то зараз підтягнулися потужності і якість нашого місцевого товаровиробника. Зараз виробник випускає конкурентні, достойні й пристойні (-ред.) світильники які ми плануємо у 20-му і слідуючих роках повністю, по лізинговій програмі, встановити на всій території міста Кропивницький.
Архів
Сказано 4 грудня 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/krrada.official/videos/493411064602285/
  • Лист начальника відділу С. Якуніна

Результат

За інформацією пресслужби від 31 серпня 2020 року в місті розпочалось встановлення енергоефективного освітлення. За період від початку реалізації програми більше, ніж на 100 вулицях встановлено близько 3000 енергоощадних світильників. Всього в рамках програми "Світле місто" планується облаштувати 5230 новітніх об’єктів зовнішнього освітлення

Як виявилося дана обіцянка раніше вже була зафіксована. Вона переноситься до розділу "архів" і на рейтинг мера не впливатиме.