Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко планує завершити капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиць Богатирської та проспекту Бандери у 2020 році

3 грудня 2019 року мер Києва Віталій Кличко розповів про плани до кінця 2020 року завершити капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиць Богатирської та проспекту Бандери. "І в планах на наступний рік, зокрема завершення реконструкції вулиць Туполєва, Покровської. Завершення капітального ремонту проспекту Бандери, Борщагівського шляхопроводу, шляхопроводу на перетині вулиць Богатирської та проспекту Бандери, вулиці Богатирської, Оболонського проспекту", - розповів мер (відео 54:38).
Виконано
Сказано 3 грудня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Je8ZBwFeB1Q?t=3274
  • Лист КМДА від 1 вересня 2020 року
  • Лист КМДА від 1 вересня 2020 року
  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_vidkriv_prozd_dvoma_onovlenimi_shlyakhoprovodami_na_vulitsi_bogatirskiy/

Результат

1 вересня 2020 року в КМДА нам повідомили, що до кінця жовтня будуть завершені роботи з облаштування мостового полотна та відновлено рух транспорту відповідно до постійних схем організації дорожнього руху.

6 жовтня 2020 року мер Києва Віталій Кличко відкрив проїзд двома оновленими шляхопроводами – на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту і на перетині вулиці Богатирської та проспекту Степана Бандери, таким чином виконавши свою обіцянку.