Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Житомирської обласної державної адміністрації

Бунечко пообіцяв закінчити реконструкцію стадіону «Полісся»

23 серпня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв закінчити реконструкцію стадіону «Полісся». «Мені дуже приємно брати участь в цьому святі спорту, святі футболу. Я, напевно, вже не перший голова обласної державної адміністрації, який пообіцяє, що ми добудуємо стадіон «Полісся». Але я вам кажу, що ми добудуємо стадіон «Полісся», і це буде раніше, аніж ФК «Полісся» вийде в Суперлігу. Ми будемо грати в європейських кубках на нашому стадіоні «Полісся», – повідомив Віталій Бунечко.
Виконано
Сказано 23 серпня 2019 р.

Джерело

  • https://www.zhitomir.info/news_186375.html
  • http://news.dks.com.ua/index.php/news/sport/36742-167-mln-grn-bunechko-zatverdiv-proektnu-dokumentatsiyu-po-rekonstruktsiji-stadionu-polissya
  • https://www.1.zt.ua/news/sport/bunechko-prokomentuvav-chomu-naybilshiy-stadion-ne-vklyuchili-do-velikogo-budivnitstva.html
  • https://zt.20minut.ua/Sport/yak-rekonstruyuyut-stadion-polissya-u-zhitomiri-fotoreportazh-11096340.html
  • https://www.facebook.com/vitaliy.bunechko/posts/482269793143140

Результат

25 березня 2021 року Віталій Бунечко повідомив про завершення реконструкції стадіону «Полісся». Спортивна арена отримала дозвіл від ДАБІ на введення в експлуатацію та була рекомендована Асоціацією футболу України для включення у календар змагань на 2021-2022 роки.

Після 12 років реконструкції, стадіоні знову приймає матчі Першої ліги, а обіцянка отримує статус Виконано.

Нагадаємо, у заяві голови адміністрації йшлося про І чергу будівництва. Впорядкування території навколо стадіону, що є другою чергою, буде здійснено після розв'язання більш нагальних проблем області. Зокрема, придбання лінійного прискорювача для променевої терапії.

Нагадаємо перебіг подій:

3 січня 2019 року Віталій Бунечко затвердив проєктну документацію по реконструкції стадіону «Полісся».

21 лютого 2020 року Віталій Бунечко повідомив, що стадіон "Полісся" не включили до програми "Велике будівництво" тому, що проект більше не буде фінансуватися з коштів ДФРР. Проте завершити стадіон планують у цьому році. Для цього шукають гроші в державному та обласному бюджеті – відповідні звернення він вже зробив.

16 липня 2020 року заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко оглянула хід виконання будівельних робіт на Центральному стадіоні "Полісся". Наразі там виконують роботи з упорядження північної та південної трибуни. На відновленому полі та бігових доріжках, у манежі вже тренуються спортсмени. Проте глядачі ще не мають змоги спостерігати за спортивними змаганням на стадіоні.