Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Милованов пообіцяв «незабаром» представити дорожню карту моніторингу обігу земель

4 листопада 2019 року міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов пообіцяв «незабаром» представити дорожню карту моніторингу обігу земель.
Виконано
Сказано 4 листопада 2019 р.

Джерело

  • http://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=4ece6bf1-c3f7-48cc-aa7f-a937f1bd3e20&title=MinekonomikiZaprovadzhuSistemuMonitoringuObiguZemel
  • http://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=908f6040-fd0d-4faf-9b4f-f5868bae0c42&title=TimofiiMilovanovPrezentuvavProktvidkritaZemlia

Результат

20 листопада 2019 року міністр Тимофій Милованов представив проєкт «Відкрита земля». Під час заходу був представлений вебпортал https://map.geoportalua.com/, на якому зібрані результати обробки даних дистанційного зондування земель України та підключена публічна кадастрова карта. Головна мета проекту – забезпечити прозорість та відстеження земельних відносин.

Було повідомлено і про подальші кроки запровадження системи, які полягають у забезпеченні обміну даними між державними реєстрами, що містять відповідну інформацію (Держгеокадастр, Реєстр речових прав, Реєстр юридичних осіб тощо) та створенні програмного продукту, що аналізуватиме ці дані та висвітлюватиме їх для представників державної влади, а також громадськості.

Враховуючи цю інформацію, обіцянці присвоєно статус «виконано».