Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Костяк обіцяє відреставрувати Херсонський обласний палац культури

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Миколай Костяк у серпні 2012 року відвідав обласний палац культури і проінспектував реставраційні роботи. Очільник області зазначив, що на цьому об'єкті вперше за 23 роки проведуть ряд відновлювальних робіт.
Архів
Сказано 9 серпня 2012 р.

Джерело

  • http://www.oda.kherson.ua/uk/frontend/news/view/9654/u-hersoni-vedutsya-vidnovlyuvalno-avarijni-roboti-oblasnogo-palacu-kulturi
  • Лист Першого заступника голови Херсонської ОДА-керівника апарату В.Білого

Результат

Як повідомили в Херсонській ОДА, станом на 31 грудня 2012 року здійснено відновлення даху над глядацькою залою із заміною металевих ферм, замінено вітражі - вікна південної частини будівлі, замінено дах над західною і східною частинами будівлі обласного Палацу культури, проведено посилення металевими тяжами будівлі, віконних отворів, розібрано зруйновану північну частину Палацу та проведено влаштування нового фундаменту цієї частини. Роботи розпочато у серпні 2012 року та виконано на 87,1 відсотка, освоєно 2,1 млн грн.

Станом на 20 березня 2013 року ведеться будівництво північної частини Палацу: зведено перший і другий поверхи, змонтовано залізобетонне перекриття між ними, змонтовано металеве перекриття покрівлі.