Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал планує запустити транспортний маршрут між житловим масивом "Дружба" та лікарнею №3

22 листопада 2019 року міський голова Тернополя Сергій Надал, у відповіді на питання містян, зазначив, що планує запустити новий транспортний маршрут між житловим масивом "Дружба" та лікарнею №3. "Ми готуємось провести з початком 2020 року новий конкурс на транспортні перевезення, який буде по новим маршрутам. З врахуванням Ваших побажань, бо це не вперше звертаються тернополяни. Ми це врахували. Заплановано новий транспортний маршрут, який в наступному році буде діяти, та який дасть можливість доїхати до третьої лікарні мешканцям масиву "Дружби", - запевнив мер (відео 5:05-5:40).
Виконано
Сказано 22 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/ODQ8UAG8bXw
  • https://youtu.be/HfqBq91fFB8
  • https://tv4.te.ua/у-тернополі-змінили-маршрути-автобус/

Результат

13 грудня 2019 року міський голова Сергій Надал анонсував зміни в маршруті № 31, який буде сполучати житловий масив "Дружба" з лікарнею №3. Курсувати на маршруті буде 3 автобуси, у разі потреби їх кількість буде збільшено.

"З понеділка почне курсувати 31 маршрут, який буде оновлений. Його маршрут буде проходити з Березовиці до вулиці Карпенка та лікарні №3. Власне лікарня №3 - це той додатковий елемент, який вводиться на чисельні звернення мешканців масиву "Дружба". Автобус буде їхати починаючи з Березовиці, через вулицю Микулинецьку, вулицю Острозького, Шевченка, Руську, далі через дамбу Тернопільського ставу, вулицю Дружби, вулицю Мира, вулицю Карпенку, вулицю Будного, звідти на Тролейбусну, Бережанську, потім на 3-тю лікарню і знову через центральну частину міста на Березовицю", - повідомив мер (відео 30:40-32:05).

Станом на 18 грудня 2019 року автобусний маршрут №31 було запущено відповідно до попередньо зазначених змін, що дозволить сполучити вулиці житлового масиву "Дружба" з лікарнею №3 (відео 0:47-1:17). Таким чином, Сергій Надал достроково виконав свою обіцянку.