Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дубілет пообіцяв створити для операторів урядових колл-центрів віддалені робочі місця в регіонах

20 листопада 2019 року міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет заявив, що створить для операторів урядових колл-центрів віддалені робочі місця в регіонах.
Виконано
Сказано 20 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dubilet/posts/10157933833308552
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/91-2020-%D0%BF#n70
  • Лист Державної установи

Результат

Враховуючи те, що посада консультанта з надомним місцем роботи була передбачена штатним розписом Державної установи "Урядовий контактний центр", а Кабмін затвердив посадовий оклад відповідної посади, обіцянка отримала статус "виконано".

5 лютого 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 91 "Деякі питання державної установи "Урядовий контактний центр". Відповідний документ регулює посадові оклади працівників ДУ "Урядовий контактний центр". Зокрема, консультант з надомним місцем роботи буде отримувати 5000 гривень в місяць.

Відповідно до листа Державної установи "Урядовий контактний центр" від 17 липня 2020 року, з метою удосконалення роботи з опрацювання звернень громадян у структурі та штатному розписі на 2020 рік Державної установи "Урядовий контактний центр" передбачені посади консультантів з надомним місцем роботи відділу обробки звернень, отриманих через Інтернет, та реалізовано на практиці (!).