Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Житомирської обласної державної адміністрації

Бунечко пообіцяв надати підтримку мистецьких та культурних ініціатив в області

8 листопада 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв надати підтримку мистецьких та культурних ініціатив в області. "Зі свого боку я гарантую максимальну підтримку мистецьких та культурних ініціатив в області",- запевнив Віталій Бунечко.
Виконано
Сказано 8 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/vitaliy.bunechko/posts/148664483170341
  • Лист директора департаменту М. Обшта
  • https://zhytomyr-online.com/ua/article/105089-pidtrimka-kulturnikh-zakhodiv-zhitomira-oda-vidilila-75-mln-grn
  • https://www.0412.ua/news/2929074/75-mln-grn-z-pocatku-roku-vidilila-zitomirska-oda-na-pidtrimku-kulturnih-zahodiv

Результат

Як і обіцяв Віталій Іванович, Житомирська ОДА надала підтримку закладам культури та сприяла проведенню конкурсів, фестивалів та інших заходів. Усього було виділено 75 мільйонів гривень.

"Нам вдалося втримати баланс: забезпечити насичену культурну програму та разом із цим дотриматися вимог безпеки під час проведення заходів", – наголошує голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

За інформацією пресслужби від 25 серпня 2020 року у 2020 році спільно із благодійною організацією проведено вручення обласної дитячо-юнацької літературно-мистецької премії імені Олени Пчілки.

Також у квітні проведено Всеукраїнський телевізійний мистецький конкурс-фестиваль "Зірочка, засвітись". Крім того, 18-20 серпня спільно з ГО "Молодіжна громадська організація "Пісенний Спас" організовано та проведено V міжнародний молодіжний фестиваль мистецтв "Пісенний Спас".

Загалом у 2020 році Житомирська ОДА виділила з початку року 75 мільйонів гривень на підтримку ансамблю «Родослав», 5 музеїв, 2 театрів, 3 бібліотечних фондів, обласної філармонії.

Загалом в області з початку 2020 року було проведено понад 85 культурно-мистецьких, молодіжних заходів.