Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Тарасенко пообіцяв направити депутатське звернення у КМДА та Управління національної поліції міста Києва щодо діяльності МАФів

4 листопада 2019 року Тарас Тарасенко пообіцяв направити депутатський запит в КМДА та Управління національної поліції в м.Києві щодо розташування МАФів, що на просп. Вернадського та вул. Доброхотова, адже вони порушують безпеку людей. "Завтра офіційно депутатське звернення буде направлено до КМДА та Управління національної поліції в м.Києві", - заявив він.
Архів
Сказано 4 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2294931357464290&id=100008423434370

Результат

Депутатське звернення - це письмове пропозицію народного депутата дати офіційне роз'яснення або викласти позицію з порушених депутатом питань.

Звернення не розглядається на засіданні Верховної Ради, а відразу відправляється адресату. На відміну від запиту, на який обов'язково повинен надійти відповідь протягом 15 днів, звернення може бути і зовсім проігноровано, особливо, якщо воно не стосується депутатської діяльності. Обіцянка переноситься до Архіву.