Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Чорноморов у передвиборчій програмі пообіцяв внести до ВР законопроекти, які очистять країну від стихійних сміттєзвалищ

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Артема Чорноморова з обіцянкою внести до Верховної Ради законопроекти, які очистять країну від стихійних сміттєзвалищ.
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21064.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=21074&SKL=10

Результат

У своїй передвиборчій програмі 2019 року Артем Чорноморов обіцяв разом з колегами зареєструвати законодавчі ініціативи, спрямовані на очищення країни від сміттєзвалищ. Однак станом на вересень 2021 року він так і не зробив цього. Тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Варто додати, що Чорноморов серед авторів проєктів законів №4167-1 про запобігання, зменшення та контроль промислового забруднення, №4167-2 про запобігання, зменшення та контроль забруднення, що виникає в результаті промислової діяльності. Проте вони вирішують питання встановлення правових та організаційних засад запобігання, зменшення, контролю та усунення забруднення, що виникає в результаті промислової діяльності, для забезпечення високого рівня захисту довкілля шляхом впровадження інтегрованого дозволу, визначення видів діяльності, які вимагають інтегрованого дозволу, вимог щодо застосування найкращих доступних технологій та методів управління, моніторингу викидів та контролю суб’єктів господарювання, які отримали інтегрований дозвіл. І не направлені на питання ліквідації та вирішення проблеми з існуючими сміттєзвалищами.

Статус обіцянки може бути змінено, якщо Артем Чорноморов зареєструє обіцяні проєкти законів.