Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр юстиції України

Малюська у програмі обіцяє впровадити механізм виконання рішень Європейського суду з прав людини, який дозволятиме оперативно усувати проблеми правової системи

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Міністр юстиції України Денис Малюська у програмі обіцяє впровадити механізм виконання рішень Європейського суду з прав людини щодо України, який дозволятиме оперативно усувати відповідні структурні та системні проблеми правової системи України.
Архів
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://www.slovoidilo.ua/promise/66667.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, впровадження механізму виконання рішень Європейського суду з прав людини щодо України, який дозволятиме оперативно усувати відповідні структурні та системні проблеми правової системи України, віднесено до подальших запланованих дій.

Денис Малюська був перепризначений в уряд Дениса Шмигаля. В новій програмі (розділ Мін'юст) обіцянка збережена – відповідно вона буде зафіксована в окремій публікації.

Оскільки на сайті аналітичного порталу недопустиме дублювання обіцянок без дат, тому одну з обіцянок перенесено до розділу «архів» і на рейтинг міністра вона не впливатиме.